Amhen-for-gambia.jouwweb.nl
Welkom » Donaties en Giften

Donaties en Giften 

 

 

 

Dat we sponsoren en donateurs kunnen gebruiken is een feit.  Op dit moment zamelen we goederen in voor Gambia en doneren daarnaast vooral zelf gelden uit eigen budget. Maar ons budget is ook niet oneindig. Gelukkig krijgen we nu en dan  losse financiële donaties. Vanzelfsprekend hopen we dat we meer vaste financiële donateurs te krijgen. Die ons een handje mee willen helpen om onze doelstellingen te bereiken. Mocht ons initiatief u aanspreken en wilt u ons mee helpen is dat natuurlijk fantastisch !!

 

Uw giften zijn van harte welkom op bankrekening:

 NL91 INGB 0792  5491 04 

tnv: AME van der Ven te Zwolle

tav: Amhen for Gambia Foundation Zwolle

 

LET OP GEWIJZIGD BANKREKENINGNUMMER !!!!

 

Sponsorbedragen behoeven echt geen wereldbedragen te zijn. Veel mensen kunnen bijvoorbeeld best 2,5 - 5 of 10 euro per maand missen. Maar zijn dan bang dat dat "te weinig" zal zijn. Dat is echt niet waar, met iedere donatie zijn wij al zeer blij. Of dit een maandelijkse - of een éénmalige overboeking is. Iedere euro is voor Gambia heel belangrijk. Dus mocht u willen helpen, alvast vriendelijk bedankt.

 

Aanvulling: 

We willen het ook hier nog maar een keertje zeggen, alhoewel het voor ons vanzelfsprekend is:  De rekening waarop geld gestort kan worden is een speciale rekening. Dus geen rekening waar privé ook gebruik van wordt gemaakt. Alles wat wij voor ons initiatief doen, alle reiskosten in Nederland en in of naar Gambia, of kosten die wij maken in Nederland of in Gambia, alsmede de inzameling, de opslag, en de verdeling van hulpgoederen; worden op dit moment geheel en volledig door ons zelf gedragen uit eigen budget.