Amhen-for-gambia.jouwweb.nl
Welkom » Schoenmaatjes actie 2018/2019

Schoenmaatjes actie 2018/2019

 

Wil jij, samen met ons deze (in totaal 250) kleuters van de Lucia’s daycare & nurseryschool in Somita (Gambia) verrassen? Doe dan nu ook mee met onze Schoenmaatjes actie 2018 /2019. Maak van een door jou versierde en gevulde schoenendoos een onvergetelijk kado. Vul de doos met kleine leuke nuttige spullen, die voor jou heel gewoon zijn maar voor deze kinderen vaak een ongekende luxe. (zie hiervoor de verlanglijst). Plak de doos niet dicht alsjeblieft... dat doen wij later.

 

Stop in iedere gevulde schoenendoos ook een leuk kaartje of briefje (in het Engels) of een tekening.  De kinderen vinden het ook leuk als je er een foto van jezelf in stopt (met achterop je naam, leeftijd, en een geldig email adres). Doe deze in een enveloppe en vraag je ouders dan of ze er eventueel (dit is dus vrijwillig) ook een briefje van € 6,- bij willen doen, als bijdrage aan de verzendkosten.

 

Stuur of breng de doos dan naar onze foundation en wij zorgen dat ze bij de andere dozen terecht komen. Wij sturen ze dan op en gaan in april 2019 in Gambia persoonlijk jouw doos bezorgen. Dan maken we ook een foto van het kindje dat jouw doos gekregen heeft. En die bezorgen we jou dan weer via email terug. Het is altijd leuk om die voor later te bewaren.

 

Verlanglijstje:

 

Wat mag er allemaal in de doos?

 

Toiletartikelen: Een stuk zeep, een tandenborstel, tandpasta, spiegeltje, (grove) kam of borstel, haarclipjes en elastiekjes, washandje, neutrale bodylotion of babyolie.

 

Dagelijks gebruik: Stalen bestek setje, plastic beker, plastic schaaltje of bordje(bv Ikea Kalas artikelen)

 

Schoolspullen: Een liniaal, gum, etui, puntenslijper, rugzak, schriftjes, pennen (kleur)potloden, kleurboekje.(geen stiften)

 

Speelgoed: Jojo, autootjes, popje, knuffeltje, bal (plat), puzzeltje of spelletje, ballonnen, knikkers, springtouw, muziekinstrumentje, armbandje, zonnebril, prentenboekje, klein spelletje, schaartje.

 

Wat mag er allemaal NIET in de doos?

* Oorlogsspeelgoed en Soldaatjes

 

*  Verf of klei, gelachtig of vloeibaar speelgoed

 

* Etenswaren en Drinkwaren

 

* Speelgoed op batterijen

 

* Vermijd ook overbodig verpakkingsmateriaal ivm de beperkte ruimte en gebruik geen plastic tasjes, zakjes en dergelijke, deze zijn in Gambia verboden.

 

Niet vergeten:

Jouw tekening, kaartje of briefje, enveloppe met je foto en je gegevens en evt de € 6,- bijdrage aan verzendkosten. Schrijf op de enveloppe of je doos specifiek voor een jongen of een meisje (of voor beiden) bestemd is.  Leg deze enveloppe bovenop in de doos svp !! Plak de doos niet dicht, dat doen wij later !!

 

 Hartelijk dank voor uw medewerking en bijdrage.....