Amhen-for-gambia.jouwweb.nl
Welkom » Actie van de maand

De afgelopen drie weken heeft Truus Vaesen met de hulp van Wilma Geerlings en Evelien Steeghs, gezamenlijk honderden Vietnamese loempia's gemaakt en verkocht. Mijn collega Truus had deze actie opgestart, in het kader van de dag van de gastouder waarvoor ze ieder jaar een actie doet. En dit jaar had ze als goed doel, gekozen om speciaal onze foundation te willen helpen met een financiële bijdrage. De actie is een enorm succes geworden en ze heeft dus in totaal het geweldige bedrag van      € 1040,- opgehaald voor onze foundation:

 http://Amhen-for-Gambia.jouwweb.nl.

 

Wij zijn er helemaal stil van, wat een geweldig bedrag en wat kunnen we daarmee weer veel doen In Gambia. We verzekeren iedereen die hieraan heeft meegewerkt, iedereen die loempia's heeft gekocht en de mensen die zonder te kopen een bedrag gedoneerd hebben, dat iedere euro een goede bestemming zal krijgen. In november reizen wij persoonlijk weer naar Gambia en zullen goed bekijken waaraan we dit mooie bedrag kunnen gaan besteden. Natuurlijk zullen we dat achteraf nog laten weten.

 

Truus, Wilma en Evelien jullie hebben de afgelopen weken urenlang in de keuken gestaan om ons te helpen. Helemaal geweldig, er rest ons slechts dit te zeggen : Heel veel respect en dankbaarheid zijn jullie deel. En namens de Gambiaanse bevolking kunnen we jullie zeggen: "Abaraka Bake"

En dan hadden we nog onze eigen zomer / najaars actie die nog wel steeds doorloopt. Er zijn nog steeds setjes te bestellen. Wel zijn ze inmiddels allemaal al naar Gambia verzonden, dus ik kan ze u niet meer leveren voor eigen uitdeelacties in Gambia.:

 

Onze Actie :

 

We hebben dit keer weer een actie voor de schoolkinderen bedacht. We proberen hen op een leuke speelse manier een aantal skills aan te leren. Daarvoor hebben we een aantal artikelen gevonden. Onder andere deze sets rekenkralen, waarmee de kinderen leren samen te werken , hun fijne motoriek te trainen, sorteren, kleuren, tellen en met de kaarten erbij zelfs hun reken vaardigheden kunnen oefenen. Wij konden een hele grote voorraad van deze setjes voor slechts € 0.50 per set aanschaffen.

 

Nu willen we in deze actie iedereen vragen om mee te doen en ons te helpen. Als u € 6,- stort op NL 91 INGB 0792 5491 04 tnv AME v/d Ven ovv rekenactie, helpt u tot wel 40 kinderen, ( namelijk steeds een hele klas waar tot wel 40 of meer kids inzitten) aan 10 setjes rekenkralen en deelt u 1 € mee in de verzendkosten. 

 

Wij gaan deze in november persoonlijk in de klas uitdelen op zoveel mogelijk nurseryscholen. We hopen hiermee zoveel mogelijk kinderen te kunnen bereiken om hen de kans te bieden om al deze skills te kunnen gaan aanleren. U doet toch ook mee? We hebben inmiddels zo'n 150 setjes verkocht, maar er zijn er nog genoeg op voorraad (wel al op weg naar Gambia), dus we hopen op veel animo en vele donaties te mogen ontvangen. Met vriendelijke groeten, Amber namens http://Amhen-for-Gambia.jouwweb.nl/